Notícies

Roses de Plata: Premis al Comerç

Roses de Plata: Premis al Comerç

19 de febrer, 2018

El proper dimecres 21 de març a les 20,30h us esperem a le Méridien! inscripcions a bc@barnacentre.cat

Com és costum des de fa 26 anys, un cop passat les Festes de Santa Eulàlia, Barna Centre convoca el lliurament dels premis comercials “Rosa de Plata” , el qual s s’atorgaran en el decurs del sopar anual de Santa Eulàlia que es celebra amb els associats i amics de l’entitat, juntament amb els representants del món polític i comercial.

L’objectiu és reconèixer i promocionar les iniciatives que contribueixen a fer més atractiu i a dinamitzar el nostre entorn comercial.

En aquest sentit es distingeixen dues categories: la Rosa a les noves iniciatives comercials instaurades durant l’any anterior a la nostra zona i, d’altra banda, a les remodelacions dels establiments que ja formen part del teixit comercial .

El protagonista de la nit és el comerç del centre de la ciutat ja que l’acte també té per objectiu reconèixer la tasca econòmica i social que el comerç porta a terme en el seu dia a dia. És un merescut homenatge a petites i grans botigues i espais de restauració del centre i als homes i les dones que hi ha al darrera i que contribueixen amb la generar riquesa, fer barri i fer ciutat amb els seus negocis, creant llocs de feina i donant una fesomia particular al seu carrer.


0
0
0