Activitats

Passejada amb Barret

Passejada amb Barret

Lloc: Rambla Catalunya - Diagonal
Data inici: 15/04/2012
Data fi: 15/04/2012

La Sombrereria Mil del carrer de Fontanella de Barcelona et convida a participar en la 8a. Passejada amb Barret.
La Passejada amb barret Ús un esdeveniment cultural popular que convida a tothom que vulgui a passejar-se amb barret per Barcelona. ╔s una manera de donar la benvinguda a la primavera amb un barret ja sigui nou, usat o antic. Organitzat per les capelleres barcelonines Nina Pawlowsky i Cristina de Prada, l'esdeveniment estÓ inspirat en el concepte americÓ de l'Easter Parade que Ús particularment popular a la ciutat de Nova York, on tradicionalment el diumenge de Pasqua es tanca al trÓnsit un tram gran de la 5a Avinguda perquŔ la gent surti a passejar amb barret.
La primera ediciˇ de la Passejada es va celebrar l'any 2005 i ha anat guanyant en popularitat amb el transcurs dels anys.
La Passejada brinda tambÚ una ocasiˇ als comeršos de la Ciutat per engalanar els seus aparadors amb barrets i organitzar esdeveniments relacionats amb aquest meravellˇs accessori.
La VIII Passejada amb barret tindrÓ lloc el diumenge 15 d'abril 2012 i farÓ el seu recorregut habitual, comenšant a les 12 del migdia a la confluŔncia de l'Avinguda Diagonal i Rambla Catalunya des d'on es passejarÓ, barret al cap, fin a la Gran Via.

Vine amb barret!

Passejada amb Barret, Foto 1