Activitats

Llimonades 2013

Llimonades 2013

Lloc: Pati Llimona
Data inici: 26/06/2013
Data fi: 19/06/2013

El dimecres 26 de juny, el Centre Cívic Pati Llimona donarà el tret de sortida a una nova edició de Llimonades.

Es tracta d’un cicle que vol amenitzar les vetllades de l’estiu amb un seguit d’activitats culturals, al mateix Centre Cívic i a diversos espais del Barri Gòtic, entre les quals hi ha exposicions, projeccions de cinema a la fresca, tallers o passejades nocturnes.

Divendres 28 de juny, per exemple, hi haurà una vetllada temàtica dedicada als curtmetratges. S’hi projectaran treballs realitzats pels alumnes del taller de Documental Social del Centre Cívic, i també una selecció de films dels festivals Dr Mabuse i Skepto.

El mateix divendres i també el dimecres 17de juliol, es podrà realitzar una passejada pel barri, amb el fil conductor de l’empremta deixada per les dones, artistes, metgesses, burgeses o revolucionàries, al Barri Gòtic i al conjunt de Barcelona.

Els més atrevits podran pujar a l’escenari el dijous 11 de juliol i expressar-se lliurement dins d’una sessió de micròfon obert.

Durant tot el mes de juliol, també es realitzaran tallers dedicats a disciplines tan diverses com la serigrafia, la dansa africana, la poesia o el reportatge de viatge.

La cloenda oficial del Llimonades se celebrarà el divendres 19 de juliol, amb una passejada musical pel barri: els grups Ol’Bama Blues, Anicet i Marcelo i Xandele oferiran concerts des dels balcons dels edificis.

Disseny Web
Dommia Solucions Internet
c/ Lepant, 326, Entlo. 1, Desp. 2
08025 - Barcelona
Tel. 902 024 678 | +34 936 241 455
Portfoli visible en: www.dommia.cat