Activitats

Festival

Festival "Rambleros, rebels amb causa"

Lloc: Carpa davant Palau Virreina
Data inici: 11/03/2010
Data fi: 28/03/2010

El festival “Rambleros, rebels amb causa” és un conjunt d'activitats de recuperació de la memòria d'una part del patrimoni social i cultural de la ciutat a l'entorn de la Rambla.
Per a la majoria de la població de Barcelona, la Rambla va ser durant més d'una dècada sinònim de lluita per les llibertats personals i col•lectives.
Amb el títol genèric de RAMBLEROS, es proposa desenvolupar un conjunt d'activitats de reflexió i celebració sobre el fenomen dels moviments que van tenir la Rambla com a espai d'eclosió o aparador entre els últims anys de la dècada dels seixanta i mitjans dels anys vuitanta.
Amb RAMBLEROS es pretén complementar la visió sobre la Rambla i sobre una època que protagonitzen les dues exposicions que ha produït l'Institut de Cultura i que s'inauguren a la Virreina l'última setmana de març.
Des del dia 11 de març i fins el dia 28 de març totes les persones titulars d’una “Targeta Barcelona Comerç” podran gaudir d’un 2 x 1 en la compra d’entrades de qualsevol espectacle del festival “Rambleros”.